Ebeltoft
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 23. september 2023

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 23. september 2023

DR1

05:31  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:30  

Next Level Chef II (13:15) Surf and turf
Next Level Chef II (13:15) Surf and turf Amerikansk madserie fra 2023. (Next Level Chef) De seks kokke skal hver især lave deres version af en velkendt klassiker: surf'n'turf. Fisk og kød i én ret, der udfordrer smagsløgene og bliver smukt præsenteret. En af kokkene har været tæt på at ryge ud af konkurrencen tre gange i træk og sidder stadig fast i kælderen. Kan han kokkerere sig op på næste niveau?

07:15  

Next Level Chef II (14:15) Finalen - del 1
Next Level Chef II (14:15) Finalen - del 1 Amerikansk madserie fra 2023. (Next Level Chef) Finalen er i gang, og hver kok skal vælge to æsker, som repræsenterer en amerikansk stat og statens lokale ingredienser. Deltagerne skal skabe en ret, der til perfektion fusionerer statens identitet og ingredienser. Hvem kan lave en uforglemmelig og nytænkende smagsoplevelse?

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:10  

Ørnenes hemmelige verden
Ørnenes hemmelige verden Britisk naturprogram fra 2021. (Natural World Super Powered Eagles) Ørne er de mest magtfulde fugle på himlen. De er i stand til at tackle et enormt bytte, få øje på føde fra store afstande og kan holde sig svævende på deres brede vinger i timevis. Men hvordan gør de det? For at finde svar på deres hemmeligheder, følger vi her en familie hvidhovedede havørne.

DR2

05:05  

Den røde sol
Den røde sol Italiensk-fransk-spansk western fra 1971. (Red Sun) Banditterne Link og Gauche overfalder et tog, der er på vej gennem det vilde vesten med den japanske ambassadør ombord. Målet er at røve en sending guld, men Gauche stjæler også et værdifuldt samuraisværd fra ambassadøren, hvorefter han forsøger at dræbe Link. Link overlever imidlertid, og sammen med samuraien Kuroda sætter han efter sin forræderiske makker. Medvirkende: Charles Bronson, Ursula Andress, Toshirô Mifune, Alain Delon m.fl. Instruktion: Terence Young.

05:50  

Kvinden der ændrede USA
Kvinden der ændrede USA Amerikansk dokumentar fra 2020. (Aka Jane Roe) Hun blev symbolet på fri abort. USA's mest berømte rengøringskone Norma McCorvey kendt som Jane Roe. En kvinde, hvis uønskede graviditet i 1973 blev drivkraften for retssagen "Roe mod Wade", der førte til en landsdækkende legalisering af abort. Senere blev Norma kristen og glødende abortmodstander, men på sit dødsleje tilstod hun, at hendes abortmodstand var skuespil. Hvem var Norma McCorvey, og hvad var hendes sande følelser med hensyn til abort?

07:00  

Putins sorte liste
Putins sorte liste Canadisk dokumentar fra 2015. (On Putin's Blacklist) Siden præsident Putins genvalg i 2012 har Rusland vedtaget en lang række love, der skal forhindre vestlig indblanding. Det begyndte med et forbud mod adoption af russiske børn til USA. Forbuddet blev senere udviddet til at gælde alle lande, der tillader homoseksuelle ægteskaber. Det blev fulgt op af en anti-LGBT-kampagne, der hævdede, at alle homoer er en import fra Vesten. og at 'propaganda' for denne livsstil er forbudt. Senest har det udviklet sig til et korstog mod oppossitionspolitikere, der beskyldes for at agere som marionetter for vestlige regeringer.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet III (4)
Ramasjang Mysteriet III (4) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

06:00  

Ernest & Celestine (24)
Ernest & Celestine (24)

06:10  

Sarah og And (15)
Sarah og And (15)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Byld og feberkrampe (11)
Bamselægen - Byld og feberkrampe (11) Elly er kommet til Bamselægen fordi hendes bamse Ninna har det rigtig dårligt. Den har feber og smerter, og Elly har lagt mærke til, at den har fået en lille bule på den ene side. Det viser sig, at den har en byld, som skal snittes åben, så betændelsen kan komme ud. Bagefter er Elly med Bamselægen på stuegang hos en bamse, der er indlagt med feberkramper. På vej hen til stuen med den indlagte bamse møder de Professor Allan, der fortæller det ikke er farligt, men det kan godt se voldsomt ud med feberkramper.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden - Med Detektiven Kristian
Motor Mille og Børnebanden - Med Detektiven Kristian Der er blevet sat børne-fedtfingre på de voksnes vinduer. Motor Mille og Børnebanden får hjælp fra Detektiven Kristian til at analysere fingeraftrykkene. Det sætter dem på sporet af en mystisk person, der giver Langemand ordrer, og som gemmer sig i et fyrtårn.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Kagekampen
Kagekampen Animationsfilm fra 2019. Alflingerne har levet i skjul under jorden i mange år, og det passer dem sådan set meget godt. Men for Elfie er det anderledes. Hun kæmper med at bevise sit værd over for de andre og beslutter sig for, at finde ud af, hvad livet på overfladen kan tilbyde. Hvem ved; måske kan hun endda lære et håndværk, der kan gøre de andre alflinger misundelige! Sammen med sine venner, Kipp og Buller, kravler de op til jordens overflade, hvor de møder bageren Theo, der har problemer med sin bagerbutik. Den er nemlig i fare for at blive opkøbt af et stort og upersonligt kage-imperium. Heldigvis for Theo har alflingerne ét erklæret formål i livet: At hjælpe andre! De tre små venner sætter sig for at få gang i butikken igen og hjælpe Theo fra konkurs. Der er kun et problem: Ingen af dem ved noget som helst om at bage, så der er liiige lidt startvanskeligheder, inden de kan skumme fløden af deres arbejde.

08:48  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

 
DR1

09:10  

Folk og fæ (2:6)
Folk og fæ (2:6) Britisk dramaserie fra 2020. (All Creatures Great and Small) Netop som James er begyndt at føle sig hjemme i sine nye omgivelser, dukker Siegfrieds lillebror Tristan op med sit helt eget kaos i kølvandet. Senere møder James atter den skønne Helen. Han samler mod til sig til at invitere hende ud, men får ikke det svar, han håber på.

10:00  

Kriminalkommissær Barnaby XVII (3)
Kriminalkommissær Barnaby XVII (3) Engelsk krimiserie fra 2015. (Midsomer Murders) "Balladen om Midsomer". Kan en folkevise være inspirationen bag et mord? Det spørgsmål må Barnaby stille sig selv, da festivalarrangøren Toby Winning findes død under bizarre omstændigheder. Winning truede med at flytte Midsomers populære folkemusikfestival til en anden by. Var det derfor, han blev slået ihjel? Eller er motivet noget ganske andet?

11:30  

Nigella - kærlighed til mad (1:6)
Nigella - kærlighed til mad (1:6) Britisk madserie fra 2017. (Nigella: At My Table) Simple opskrifter fulde af smag. Denne gang serverer Nigella enkle retter som; tyrkisk-inspirerede æg, svampede brownies, der kan spises direkte fra formen. Og en af hendes hofretter - kylling og ærter i ovn, der er perfekt til et afslappet middagsselskab. Velbekomme!

11:30  

Spise med Price: Drømmene vi drømte
Spise med Price: Drømmene vi drømte Der bliver drukket en del pilsnere og røget en del cigaretter, når Adam og James Price rejser tilbage til 70'erne og laver rejecocktails, mørbrad stegt som vildt, hasselbackkartofler (IKKE "hasselbagte"), waldorfsalat og ægte gammeldags fløderand med frugtsalat.

DR2
TVR

09:00  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:10  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:40  

FredagsTamTam
FredagsTamTam TamTam er klar med nye og klassiske tegnefilm med kyllingen Karla og Tom & Jerry - og sommergæsterne Bedst & Bedster, tvillingerne der kan omforme sig til alt, og de gode gamle Smølferne på helt nye eventyr.

10:40  

Kasper og Sofie II (7)
Kasper og Sofie II (7) Hjemme hos Kasper er der kaos over alt. Harald siger, at nok er nok: Lørdag er vaskedag! Kasper kan ikke lide, at de skal bruge en hel lørdag på at vaske. Sofie siger, at det kan være sjovt. Hun skal hjælpe dem. Kasper og Sofie får hjælp af Løveungen og Frøken Kanin, mens de konkurrerer om at blive først færdig med deres opgaver.

10:50  

Kasper og Sofie II (8)
Kasper og Sofie II (8) Sofie vågner en morgen og opdager, at Basse er ved at grave blomsterbedene op. Morfar bliver ked af det, da han opdager, at hans blomster er blevet ødelagte. Sofie og Kasper vil hjælpe morfar med at plante nogle nye. Morfar lærer dem alt om havearbejde. Basse går i vejen for dem, graver flere blomsterbede op, og jord, græs og blomster flyver i alle retninger. Endelig forstår de hvorfor Basse graver - hun leder efter et ben, hun engang har gravet ned i haven.

11:05  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

11:30  

Pax' jordiske eventyr (8:10)
Pax' jordiske eventyr (8:10) Den skøre Pax lander på den mærkelige planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax bliver fanget i et træ, drikker tre kander kaffe og falder i søvn i Den sure dames yndlingsbil. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

11:45  

Flaskepost fra Stillehavet II (13)
Flaskepost fra Stillehavet II (13) Et nyt land med nye mennesker. Vi møder magikere i junglen, og rejser op til en elv. Rejsen er slut. Farvel.

11:55  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Nilkrokodillen
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Nilkrokodillen Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde den frygtindgydende Nilkrokodille. På sin rejse møder han en flok tantalus aber, som har været oppe at slås. Han møder også en mærkværdig fugl med et hoved som en hammer samt nogle meget sure elefanter.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Explainer - Svigtet af staten
Explainer - Svigtet af staten Hanne og tusindvis af andre tidligere anbragte i sær- og åndssvageforsorgen får nu en undskyldning fra staten. De boede på statens institutioner, hvor der skete svigt og overgreb, men hvor staten ikke greb ind eller førte tilsyn. Det her er Hannes historie om sin opvækst i særforsorgen.

12:20  

De særligt farlige II (1:3) Drømmen om frihed
De særligt farlige II (1:3) Drømmen om frihed I forbindelse med en retssag skal 27-årige Marco have taget en IQ-test. Han håber, at en ny mentalerklæring kan vise, at han ikke er udviklingshæmmet og derfor ikke hører til på Kofoedsminde. Jubas har fået sukkersyge, men hans opførsel har været god, siden han overfaldt to personaler i en bil sidste år. Og Jan HC skal mødes med kommunen for at finde ud af, om han kan komme på en åben afdeling udenfor hegnet.

13:05  

De særligt farlige II (2:3) På fri fod
De særligt farlige II (2:3) På fri fod Jubas skal i retten, hvor en dommer skal vurdere, om han er klar til at få lempet sin dom. Efter 7 år på Kofoedsminde skal Jan HC flytte til et åbent bosted i Randers. 26-årige Zacharias har siddet bag hegnet, siden han var 19, på den hårdeste domstype, man kan få, og hans mor Heidi kæmper for at få ændret hans dom.

13:40  

Kender Du Typen? - Med kærlighedssprog og symaskine
Kender Du Typen? - Med kærlighedssprog og symaskine Hvem er det, der køber bøger uden at læse dem? Som har fået omplantningsforbud af sin kæreste, og som har en ret særlig tradition med sine veninder? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Jacob Holst Mouritzen regne ud, når Kender Du Typen? besøger en hovedperson, der bor på Nørrebro i København. Vært: Tobias Hansen

14:10  

Gift ved første blik IX (5:8)
Gift ved første blik IX (5:8) Må man indrette med ugler og ølkasser i 30erne? Rasmus og Sara kysser og er kærlige, men under overfladen ulmer usikkerheden. Selvreflektion er i højsædet hos Nicklas og Sara. Line griner af Mark i køkkenet, og hvordan ligger man i sofaen? Pernille har glemt at være ærlig, mens Martin glæder sig til, hun flytter ind. Og så presser tårer og en svær snak sig på hos Jeanette og Michael.

DR2

12:00  

Tegnsprogsmagasinet Udsyn
Tegnsprogsmagasinet Udsyn Et magasinprogram på tegnsprog, der zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

12:30  

Debatten: Tid til skattelettelser?
Debatten: Tid til skattelettelser? Der er skattelettelser på vej, men en lang række borgmestre og fagforeninger råber op. De oplever, at velfærden skranter, og at man i stedet burde investere pengene i offentlig service. Er det tid til skattelettelser? Vi spørger blandt andre skatteminister, Jeppe Bruus, iværksætter Martin Thorborg og forbundsformand for FOA, Mona Striib, i aftenens udgave af Debatten. Vært: Clement Kjersgaard.

13:30  

Vandets hemmeligheder
Vandets hemmeligheder Lasse Spang Olsen finder sammen med to professionelle sommelierer det allerbedste drikkevand i Danmark. Han møder forskere, der alene ved tankens kraft kan kommunikere med vand og efterprøver om der virkelig findes vand, der har ekstraordinære kræfter. Og så tester han på egen krop hvor lang tid man kan overleve på en tømmerflåde helt uden vand og hvad der sker hvis man i manglen på vand, forsøger at overleve ved at drikke sin egen urin. Selvom vand spiller en enorm rolle for mennesket, er det begrænset hvor meget man egentlig véd om vand. Men ny forskning viser, at vand ér meget mere - og kan meget mere - end man hidtil har vidst.

13:31  

Explainer - Hvordan blev Pusher Street Nordens største hashmarked?
Explainer - Hvordan blev Pusher Street Nordens største hashmarked? Selvom Pusher Street ikke er længere end omkring 100 meter, er gaden en af de mest omtalte i Danmark. Og sådan har det været i flere årtier. Christiania startede som en drøm om en fristad, men nu står de også med en gade, der styres af den kriminelle underverden. Men hvorfor er det sådan?

13:40  

Forunderlige fyrtårne (3:3) Fastnet Rock
Forunderlige fyrtårne (3:3) Fastnet Rock Britisk dokumentarserie fra 2021. (Secret Life of the Lighthouse) Det femte århundrede, Irland. Munken Dubhán tænder bål ved Wexford, så både kan finde sikkert ind til land. I 1500 år har der været lys her. I 1848 er der behov for et nyt fyr, der skal beskytte den værdifulde transatlantiske søfart. George Halpin kaster sig over udfordringen. Men forholdene er forfærdelige på Fastnet Rock, en lille forreven klippeø 13 km ude i havet syd for Irland - og ingeniørerne får store problemer.

14:25  

Prins Joachim fortæller om vores demokrati
Prins Joachim fortæller om vores demokrati Forestil dig en tid, hvor alle danskere syntes, det er helt naturligt, at kongen bestemmer over deres liv. Sådan var det engang, men hvordan er det så endt med, at alle danskere over 18 år har fået stemmeret? På sin rejse rundt i Danmark, møder Prins Joachim danskere, der selv er en del af Danmarkshistorien. Fra håndværkeren i Nyborg til viceborgmesteren i Kalundborg, hvor prins Joachim for første gang i sit liv er til folketingsvalg.

14:30  

Christian 10. og de forsvundne fattigbreve (1)
Christian 10. og de forsvundne fattigbreve (1) I år 1900 kæmper Kristine for sine børns liv i Randers. På fem år har hun født fire børn, hendes mand drikker, og pengene rækker ikke. Sidste udvej er at skrive til Christian 10. og bede om hjælp. 120 år senere tager Camilla af Rosenborg til Randers for at finde Kristines efterkommere - fik hun reddet børnene fra det usle liv i fattigdom? Camilla af Rosenborg har gjort et helt særligt fund. Hjertegribende fattigbreve skrevet til hendes oldefar Christian 10. Kan hun finde brevskrivernes efterkommere og hvordan er det gået med slægten?

TVR

12:05  

Dyrs våben: Krokodille
Dyrs våben: Krokodille Sumpens dræbermaskine angriber ikke uden grund. Sult og forsvar kan gøre den aggressiv og den forvandler sig til en dødsens farlig modstander - vi ser på krokodiller.

12:15  

Vidundervovsen Vaffel (12)
Vidundervovsen Vaffel (12)

12:25  

Vennerne og det grønne lys 2 (5:20)
Vennerne og det grønne lys 2 (5:20) Anders prøver at bruge sine superkræfter til få sin ven Hugo tilbage, men det går ikke som planlagt. Da Anders kommer hjem lyser ringen igen!

12:35  

Vennerne og det grønne lys 2 (6:20)
Vennerne og det grønne lys 2 (6:20) Anders har fået en ny superkraft: Han kan høre ting vildt langt væk. I starten er det sjovt at udspionere, men pludselig hører han noget, der ikke er særlig sjovt.

12:45  

Stop! (5)
Stop! (5) Klara er virkelig sulten, men far har lavet sin ulækre oksekødsstuvning. Klara vil hellere have en rigtig god sandwich, men far bevogter køleskabet.

12:50  

Marie og Marias Vinter (4:6)
Marie og Marias Vinter (4:6) Marie og Maria besøger Summeberg og Brummeberg og finder nogle mystiske opskrifter. Brumle løber ud på eventyr alene. For at finde ham, får Marie og Maria hjælp fra politibetjent Ronny Retskaffen og fru Pompinella. Da Amalie kommer med et juletræ til pigerne, bliver hendes nysgerrighed vakt igen.

13:05  

Superhelteskolen
Superhelteskolen Eldar glæder sig til at blive superhelt, men han er den eneste af eleverne, som ikke har fået sin superkraft. Bliver han smidt ud allerede på første skoledag?

13:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:35  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:45  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (7)
Superhelten Sprinter Galore (7)

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (5)
Superhelten Sprinter Galore (5)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (8)
Superhelten Sprinter Galore (8)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (6)
Superhelten Sprinter Galore (6)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (3)
Superhelten Sprinter Galore (3)

14:05  

Oda Omvendt (10)
Oda Omvendt (10) Oda Omvendt samler børnene fra Sort Stue, for de vil have deres forældres fantasi tilbage - nu! Måske de endda også kan finde ud af, hvorfor Balder altid er så sur og tvær? Børnene har et hemmeligt trick i ærmet, og sammen er de stærkere end nogensinde før. Det får en forskrækket Balder snart at føle, og så bliver der fest i gaden på bedste Oda Omvendt-manér...

14:15  

Onkel Rejes fede sommerferie (12)
Onkel Rejes fede sommerferie (12) Så er det endelig blevet dagen, hvor Onkel Reje skal føde - en dag der falder sammen med at Foreningen for Danske Børnehadere holder generalforsamling inde hos naboerne Didrik og Skidrik. Men tingene udvikler sig ikke helt som planlagt, da Skidrik bestemmer sig for, at Didrik skal snige sig op til vandværket og forgifte vandet i hele Danmark. Så kan de nemlig endelig få tilintetgjort Onkel Reje og blive formænd for børnehaderne.

14:30  

Motor Mille på cirkustur (3)
Motor Mille på cirkustur (3) Motor Mille elsker fart, hestekræfter og seje tricks. Men hos Cirkus Mascot handler det ikke om at køre motorcykel, men om at kunne dressere grise i manegen.

14:45  

Kika og Bob (18)
Kika og Bob (18) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

DR1

15:10  

Huset (2:6)
Huset (2:6) Kampagnen for at rydde op i Huset går i gang. To konsulenter fra Kriminalforsorgen holder nu skarpt øje med, hvordan fængslet drives. Flere ransagninger rykker ved den magtbalance, der tidligere har hersket i fængslet mellem to dominerende bander. Den gode ro og orden vakler. Fængselsbetjenten Miriam forsøger at skrabe penge sammen til sønnens gæld, men da lånehajen opdager, hun er fængselsbetjent, øjner han en mulighed for at få varer ind i Huset. Medvirkende: Sofie Gråbøl, David Dencik, Youssef Wayne Hvidtfeldt, Charlotte Fich. En serie af: Kim Fupz Aakeson - i samarbejde med Michael Noer og Frederik Louis Hviid. Manuskript: Kim Fupz Aakeson. Fotograf: Adam Wallensten, DFF. Instruktør: Frederik Louis Hviid. Producent: Rikke Tørholm Kofoed.

16:10  

Huset (3:6)
Huset (3:6) Sammis stikker, Benji, giver informationer, så der nu er stort held med ransagningerne. Konsulenterne er behørigt imponerede over den store succes. Til gengæld er de stærke indsatte pressede og desperate, da deres forretning er ødelagt. Så nu skal der kradses gæld ind hos de svage indsatte - hvilket fører til øget vold og uroligheder i fængslet. Og øget pres på Miriam. Medvirkende: Sofie Gråbøl, David Dencik, Youssef Wayne Hvidtfeldt, Charlotte Fich. En serie af: Kim Fupz Aakeson - i samarbejde med Michael Noer og Frederik Louis Hviid. Manuskript: Kim Fupz Aakeson. Fotograf: Adam Wallensten, DFF. Instruktør: Frederik Louis Hviid. Producent: Rikke Tørholm Kofoed.

17:10  

Folk og fæ (3:6)
Folk og fæ (3:6) Britisk dramaserie fra 2020. (All Creatures Great and Small) Det er galopweekend, og Siegfried håber at score tjansen som vagthavende dyrlæge ved Darrowby galopbane. Det er en stilling, han har haft kig på længe, og han gør sit bedste for at gøre indtryk på banens chef, general Ransom. Samtidig øjner Tristan en chance for at imponere pubbens nye barpige, mens James stilles over for sin karrieres sværeste opgave.

17:55  

Søren Vesters Have - De små haver
Søren Vesters Have - De små haver Søren vil give inspiration til de små haver, og det finder han hos Pernille i Hadsund. Hun har en have på 400 m2, der er forvandlet fra bar græsmark til det vildeste haveparadis fyldt med små rum på bare 5 år. Og så er der gode tips til at forvandle altanen til en grøn og frodig minihave med store træer.

DR2

15:00  

Broen ved Arnhem
Broen ved Arnhem Britisk-amerikansk krigsfilm fra 1977. (A Bridge Too Far) Operation Market Garden er Montgomerys dristige plan om at kaste faldskærmstropper ned bag fjendens linjer. Tyskernes forsyningslinjer skal afskæres ved at holde seks broer i Holland, deriblandt broen ved Arnhem. Mens tyskerne forbereder sig på et angreb ved fronten, skal Bittrichs pansertropper hvile ud, og hvad er mere nærliggende end at placere dem i det fredelige Arnhem. Medvirkende: Sean Connery, Dirk Bogarde, Gene Hackman, Anthony Hopkins, Liv Ullmann, Michael Caine, Robert Redford, Maximilian Schell, Laurence Olivier m.fl. Instruktion: Richard Attenborough.

17:50  

Champions League håndbold: Team Esbjerg - Metz (k), direkte
Champions League håndbold: Team Esbjerg - Metz (k), direkte

17:50  

Champions League håndbold: Team Esbjerg - Metz (k), direkte
Champions League håndbold: Team Esbjerg - Metz (k), direkte

TVR

15:00  

Remy og Boo
Remy og Boo

15:10  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:05  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:15  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:30  

Karlas Fantalastiske Klasse - Den Grimme Kylling
Karlas Fantalastiske Klasse - Den Grimme Kylling Klassen opfører "Den Grimme Kylling" foran deres familier. Men stykket er fyldt med overraskelser.

16:35  

Paw Patrol VIII
Paw Patrol VIII Vovserne redder vandvandrene + Vovserne redder en windsurfer.

17:00  

Kreabix: Lord Bæ vs. Ridder LanceRot
Kreabix: Lord Bæ vs. Ridder LanceRot Lord Bæ er kongen af kloakken! Men nu bliver han udfordret af Ridder LanceRot, som vil overtage magten over kloakriget.

17:05  

Brandbamsen Bjørnis
Brandbamsen Bjørnis

17:15  

Onkel Rejes Heavyband (3)
Onkel Rejes Heavyband (3) Onkel Reje er parat til at opløse bandet, når det skal være så svært at blive rige og berømte. Men så ser Mormor noget i fjernsynet, der ændrer det hele - og Onkel Reje og Krølle må en tur ned til Palle Fehårs musikbutik i en fart. Dagen byder også på en blodtud og et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen, der hader alt hvad der er heavy, især Onkel Reje.

17:30  

Kabam!
Kabam!

17:35  

Osman og Jeppe I (7)
Osman og Jeppe I (7)

17:55  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John lover Oldemor, at han vil ordne haven, men dilleren får ham i problemer. Den får fældet æbletræet nedover deres stakkels nabo. Heldigvis får John reddet både æbler og nabo, men det er vist meget godt at Oldemor ikke ved hvordan.

17:55  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John vælter uheldigvis Oldemors fine vase med sin diller, og må derfor ud og finde sig et arbejde, så han kan købe hende en ny vase. Men det er svært at finde det perfekte job, når man har verdens længste diller og mon ikke John kommer galt afsted med dilleren, eller, måske er der musik i den?

17:55  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) Tænk hvis du havde verdens længste diller! Det har John. Den får ham tit i problemer og det kan blive rigtig pinligt, men når han står ved at han er anderledes, så kan han redde børn, babyer og biler og sågar hejse flaget - med dilleren. Faktisk kan han redde hele verden, hvis han bare får lov.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Babettes Gæstebud med Brdr. Price (2:2)
Babettes Gæstebud med Brdr. Price (2:2) Vil det lykkes Brødrene Price at genskabe Karen Blixens berømte middag ned til mindste, nørdede detalje? De to brødre har trænet og eksperimenteret i dagevis. Nu skal de få alt til at klappe, når 10 meget forventningsfulde gæster kommer til middag på Rungstedlund. Blandt gæsterne er blandt andet Susse Wold, Margrethe Vestager, Peter Lund Madsen, Puk Damsgaard og Eske Willerslev Lykkes selve genskabelsen? Smager det godt? Og bliver middagsselskabet en succes? Værter: Adam og James Price

20:00  

Vilde Skandinavien (3:3) Is og ild
Vilde Skandinavien (3:3) Is og ild BBC-naturserie fra 2023. (Wild Scandinavia) Højt mod nord lægger sneen sig tungt over landskabet. Moskusokser og polarræve skal navigere i de barske årstider. Men selv i den sorteste vinternat er der lys. Elektriske partikler fra solen rammer jordens atmosfære og skaber nordlys. På Island er der vulkaner og varme kilder, der er oaser i kulden for mennesker og dyr. Men klimaforandringer skaber nye vilkår for polardyrene, der har travlt i den korte, lyse sommer.

DR2

18:35  

Champions League håndbold: Team Esbjerg - Metz (k), direkte
Champions League håndbold: Team Esbjerg - Metz (k), direkte

19:00  

Et sted, to verdener (2:6) Herregården, 1920
Et sted, to verdener (2:6) Herregården, 1920 Vi er på Gl. Estrup, der i 1920 stadig ejes af slægten Scheel. Her har den samme familie regeret i 600 år. Her har mere end 16 generationer af adelige levet. Det har været et imperie, en gigantisk maskine, hvis hjul blev holdt i gang af op til hundrede personer, der knoklede i døgndrift. Mange af dem kom aldrig indenfor murene. Man var ét sted, men i to verdener. Nu begynder skyerne imidlertid at trække sig sammen over herregården. Radikale reformer tvinger grevefamilien til at sælge, og i dag er her museum. Liv Thomsen fortæller om det ulige Danmark, der hersker langt op i det tyvende århundrede.

19:30  

Sladderhistorie - Mystiske dødsfald
Sladderhistorie - Mystiske dødsfald Hvad har Sidney Lee og Kong Frederik 8. tilfælles? Lever Eik Skaløe som guru i Indien? Og var det tågen, der slog Preben Uglebjerg ihjel? Når døden kommer pludseligt, leder vi ofte efter andre forklaringer, end dem virkeligheden kan tilbyde.

19:35  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager forfatter Peter Høeg fat på salmen "En rose så jeg skyde".

19:35  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager komponist og forfatter Sigurd Barrett fat på salmen "Alt står i Guds faderhånd".

19:44  

Explainer - Hvorfor bliver vi syge om vinteren?
Explainer - Hvorfor bliver vi syge om vinteren? Har du bidt mærke i, at utroligt mange går og snotter, snøfter og nyser omkring dig lige nu? Den er god nok - flere af os er syge om vinteren. Men hvorfor presser vintervejret vores immunforsvar?

19:51  

Explainer - Hvorfor er solens stråler farlige?
Explainer - Hvorfor er solens stråler farlige? Når sommersolen endelig skinner over Danmark, er vi hurtige til at skifte fra buks til badebuks eller bikini for endelig at få lidt d-vitamin og farve på kroppen. Men sommersolen er farlig. Måske farligere, end du tror.

20:00  

Top Gear - Billige, brugte biler
Top Gear - Billige, brugte biler Britisk underholdningsprogram fra 2022. Værtstrioen undersøger, om det er muligt at købe en billig, brugt bil til under 500 pund - som ovenikøbet er pålidelig, uanset hvad den bliver udsat for. Chris får en smag for det gode liv i Maseratis nye MC20, mens Freddie sætter strøm til den elektriske Rivian pick-up truck.

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:05  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

18:30  

Manou - luftens helt
Manou - luftens helt Den lille forældreløse mursejler Manou bliver adopteret af et mågepar, og han gør alt for at blive accepteret i mågekolonien. Da han møder andre mursejlere, befinder han sig mellem to verdener og må finde ud af, hvor han egentlig hører hjemme.

19:59  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

20:10  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

Kriminalkommissær Barnaby XVII (4)
Kriminalkommissær Barnaby XVII (4) Engelsk krimiserie fra 2015. (Midsomer Murders) "Årgangsmord". Den lokale vingård lancerer sin nye mousserende vin. Det er langt fra nogen succes. Vinskribenten Nadia Simmons kritiserer vinen sønder og sammen, og snart begynder receptionsgæsterne tilmed at dratte om én efter én. Nogen har puttet sneglegift i vinen. Men hvem - og hvorfor? John Barnaby og hans assistent, Nelson, går på jagt efter svaret.

22:30  

Wallander: Skyggerne
Wallander: Skyggerne Engelsk-svensk krimi fra 2010. (Wallander: The Man Who Smiled) Kurt Wallander opsøges af en gammel ven, der er sikker på, at hans far er blevet myrdet. Han beder Wallander undersøge omstændighederne omkring dødsfaldet, men Wallander afviser at lade sig indblande i sagen, da han har sygeorlov. Snart får en dramatisk hændelse ham alligevel til at tage sagen op. Kurt Wallander: Kenneth Branagh. Anne-Britt Hoglund: Sarah Smart. Lisa Holgersson: Sadie Shimmin. Instruktion: Andy Wilson.

DR2

21:00  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang I en uge, hvor de offentlige ejendomsvurderinger endelig nåede frem, forklarede skatteministeren de mange fejl med det uudnyttede potentiale, vi alle har. Vi fik også en bandepakke vol. 4 med mere af det, som forskerne råder imod, mens statsministeren drømte sig tilbage til dengang, hvor banderne var hvide og ufarlige. Til gengæld er tiden ikke løbet fra kirken, der stadig kan sætte en kæp i hjulet på den grønne omstilling, mens Alternativet knap nok fik fejret deres kvindelige folketingsgruppe, før den første blev stemt ud.

21:30  

Nul stjerner - Istanbul (3:6)
Nul stjerner - Istanbul (3:6) Jan og Morten drager til byen, som deler Europa og Asien for at se på skyggesiderne ved den masseturisme landet har oplevet. De indkvarterer sig i helvedes forgård i ét af byens farligste områder, hvor turister anbefales at holde sig væk fra. En vanvittig tur, der byder på raki i lange baner, skarpladte pistoler og forladte Disney-slotte. En forlænget weekend med alt, hvad der hører sig til i Tyrkiets største by!

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:15  

Stockholm
Stockholm Canadisk komediedrama fra 2018. En dag i 1973 røver Lars Nystrom Kreditbanken i Stockholm. I banken tager han gidsler i håb om at få udleveret en million dollars, få sin ven Gunnar løsladt fra fængslet og køre derfra i en sej flugtbil. Men politiet vil ikke forhandle, og timer bliver til dage. Et af gidslerne, Bianca, fatter sympati for Lars, da hun opdager, at han inderst inde er et godt menneske. En følelsesmæssig forbindelse, der gav navn til fænomenet "Stockholmsyndromet". Medvirkende: Ethan Hawke, Noomi Rapace, Mark Strong m.fl. Instruktion: Robert Budreau.

23:40  

De dyre drenge (1:4)
De dyre drenge (1:4) Alexander handler med guld og valuta. Han går benhårdt efter sin drøm om at kunne gå på pension som 30-årig. Sammy har lejet et stort hus i Marbella til venner, familie og kollegaer. Mens gæsterne hygger ved poolen, skal han lukke en vigtig aftale. Fransisco går op i at udstråle et perfekt og dyrt liv. For fem år siden var han hjemløs. Nu kan han tillade sig at købe en smaragd. Niels og Lennart har netop fået prøver hjem til forretningen på Niels' første designkollektion.

TVR
DR1

00:00  

Annika II (5:6)
Annika II (5:6) Britisk krimiserie fra 2023. Morgan begynder at arbejde på et afsidesliggende øko-feriested, og Annika lægger vejen forbi for at støtte sin datter. Men ferien får en brat afslutning. En bygningshåndværker findes nemlig druknet i en nærliggende å. Samtidig må Annika trækkes med sin far, som minder hende en hel del om Shakespeares King Lear.

00:45  

Annika II (6:6)
Annika II (6:6) Britisk krimiserie fra 2023. En husbåd står i brand i en af Glasgows kanaler. Da Annika ankommer til stedet, opdager hun, at ofret, der findes død om bord, er en tidligere politikvinde. En løsladt morder bliver hovedmistænkt i sagen, ikke mindst fordi det var mordofret, der fik ham sat bag tremmer. Men måske er sagen mere kompliceret end som så.

01:35  

Det sjette bud (1:4)
Det sjette bud (1:4) Britisk dramaserie bygget på virkelige hændelser. (The Sixth Commandment) Den ensomme universitetslærer Peter Farquhar imponeres af en ny studerende, Ben Field. Det bliver starten på en kompleks og chokerende kriminalsag. Trods den store aldersforskel indleder Peter og Ben et forhold. Men snart begynder Peter at blive syg. Hvad han ikke ved, er, at Ben er ved at forgive ham. "Rystende og intens", skrev avisen The Guardian om serien og gav den maksimumkarakteren fem stjerner. Medvirkende: Timothy Spall, Anne Reid, Éanna Hardwicke m.fl.

02:30  

Mord med dr. Blake (24)
Mord med dr. Blake (24) Australsk krimiserie fra 2015. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

02:35  

Mord med dr. Blake (25)
Mord med dr. Blake (25) Australsk krimiserie fra 2015. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

03:30  

Mord med dr. Blake (26)
Mord med dr. Blake (26) Australsk krimiserie fra 2015. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

DR2

00:05  

De dyre drenge (2:4)
De dyre drenge (2:4) Den røde løber er rullet ud, for hos Fransisco skal alt føles eksklusivt. Han har inviteret venner og familie til fest for at fejre sin svendeprøve. Sammy lægger arbejdet til side i Marbella for at tage på roadtrip med kæresten i en cabriolet. Niels og Lennart skal løbe Copenhagen Marathon, men klarer de at komme under den såkaldte "kendistid" på fire timer? Alexander har valgt ikke at tage en uddannelse. Han er sin egen chef og kan tilrettelægge sin dag med ting, som gør ham glad.

00:25  

De kommer og ta'r dig - horrorfilmens historie (2:7)
De kommer og ta'r dig - horrorfilmens historie (2:7) Amerikansk dokumentarserie 2018. (Eli Roth's History of Horror) I start-80'erne brager slasherfilmene frem. Men deres ekstreme vold, kvindefjendskhed og evindelige fortsættelser lægger næsten genren graven. Lige indtil overnaturlige monstre som Chucky og Freddy Krueger redder den fra udslettelse.

01:10  

Gode grin - Historien om den amerikanske sitcom (2:8) Arbejdspladsen
Gode grin - Historien om den amerikanske sitcom (2:8) Arbejdspladsen Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (History of the Sitcom) Fra samlebånd til skrivebord. Arbejdspladsen er på mange måder som et hjem udenfor hjemmet. I takt med at kvinder har fået nye roller på arbejdsmarkedet, har bl.a. Lucille Ball, Mary Tyler Moore, 'Murphy Brown' og Julia Louis-Dreyfus i 'Veep' banet komedievejen på tv. Og hvor finder man ellers så mange forskellige - og skøre - karakterer, der skildrer hvor absurd en arbejdsplads i USA kan være?

01:50  

The Big Blue
The Big Blue Fransk-amerikansk drama fra 1988. (Le grand bleu) Siden deres barndom har Jacques og Enzo konkurreret i at dykke længst og dybest, og som voksne fortsætter de denne dyst. Enzo er blevet verdensmester, Jacques arbejder i videnskabens tjeneste, men stadig er det ikke helt klart hvem af dem, der er den bedste. Og de føler begge, at spørgsmålet må opklares. Medvirkende: Jean-Marc Barr, Jean Reno, Rosanna Arquette m.fl. Instruktion: Luc Besson.

TVR

02:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, EBELTOFT.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0923184625