Ebeltoft
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 24. maj 2022

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 24. maj 2022

DR1

05:30  

Puk og Herman går i land - Årø (4:8)
Puk og Herman går i land - Årø (4:8) Kokken Thomas Herman og tv-værten Puk Elgård er på rundrejse til otte små øer omkring Danmark. Herman skal hvert sted skaffe lokale råvarer og tilberede en uforglemmelig sommermiddag - og Puk skal rundt på øen og invitere de gæster, der skal spise Hermans menu. Denne gang går turen til Årø i Lillebælt. Den flade sønderjyske ø er præget af diger og strandenge, hvor der græsser Galloway kvæg, der udgør festmiddagens hovedingrediens. Puk og Herman trækker også i beskyttelsesdragter for at besøge en biavler, smager vin lavet af tang og hører om et ungdomsliv, hvor man må tage en robåd hjem fra byturen.

06:30  

Søren Ryge præsenterer - Lille Knud
Søren Ryge præsenterer - Lille Knud Han er en af den efterhånden meget sjældne slags, som Søren Ryge elsker at besøge. Enlig bondemand, der har boet på fødegården hele sit liv. Passer sig selv. Har stadig køer, selv om han kun malker en af dem. Lever et stille, nøjsomt liv, som man næsten ikke møder mere. Og er blevet kaldt 'Lille Knud' hele sit liv, fordi han simpelthen ikke er ret stor.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Flugten fra Ukraine - Bilturen
Flugten fra Ukraine - Bilturen Lars bor i Danmark og har hele sit liv været imod herboende flygtninge, men da han ser rædslerne fra krigen i Ukraine i sit TV og har et anneks, der står tomt, tager han en rask beslutning. Få dage senere er hans bil fuld af en ukrainsk familie på flugt. Næsten samtidig beslutter danske Nikolaj, der bor i Kyiv, at tage flugten mod Danmark med sin ukrainske familie.

07:45  

Min hemmelige familie - Donormysteriet (4:4)
Min hemmelige familie - Donormysteriet (4:4) Bodil og Kimmi får svar på, om de er halvsøstre. En afgørelse der både vækker skuffelse og lettelse. Ditte og Stine er ved at finde ind i deres nye relation, og efter seks års detektivarbejde har Jasmin fundet sin donorfar. Hun kontakter ham, men det er ikke alle, der er glade for den henvendelse. Thomas og Kathrine er kommet meget tæt på deres donor, men vil de vide, hvem han er, og vil de mødes med ham? Tilrettelæggelse: Michael Plejdrup

08:30  

Aftenshowet
Aftenshowet Tyra Grove Krause fra Statens Serum Institut giver svar på, om vi bør være bekymrede for virussen abekopper. Skuespillerne Thure Lindhardt og Katrine Greis-Rosenthal vækker i den nye DR-dramaserie tidl. statsminister Jens Otto Krag og skuespiller Helle Virkners stormfulde forhold til live. I dag er der afslutningsdebat i Folketinget. Vi kigger tilbage på det politiske år i Folketinget. Aftenens værter er Nola Gaardmand Grace og Kristian Ring-Hansen Holt

DR2

07:00  

Deadline
Deadline En lang række forskere og deres fagforening raser over DR, efter at et nyt P3-satireformat har lokket flere forskere til at lade sig interviewe af en vært, der uden forskernes viden agerede bugtalerdukke for konspirationsteoretikere og aktivister. DR's redaktør afviser kritikken blankt. Mød ham i Deadline.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Livets opskrift - Sardinien (5:5)
Livets opskrift - Sardinien (5:5) Dansk reportageserie fra 2015 Hvordan lever man lidt længere? Sisse Fisker rejser til den italienske ø Sardinien, som mest af alt er kendt som et ferieparadis for os danskere. Hvad de danske turister ikke ved er, at de netop på denne ø, lever længere end i resten af verden. Her skal Sisse bo hos en familie, som elsker rødvin, god mad og sociale arrangementer. Besøget indebærer også det traditionsrige karneval, et besøg hos 80årige Bacchis og hans barnebarn som hver dag tager ud i olivenmarken og passer deres træer. Og så besøger Sisse forskeren Gianni Pes, som har været med til at finde de fem steder i verden hvor folk lever ekstremt længe. Så måske det faktisk lykkedes Sisse at finde den endelige opskrift på det gode lange liv. Sendt første gang 06.12.2015

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (3)
Rosa fra Rouladegade III (3) Laura kan rigtig godt lide sin søde mormor. For hun ser hende tit, og mormor elsker at lege og spille spil med hende. Men der er især ét spil, som mormor synes er sjovt. Bankospil. Og det synes Laura faktisk også. Og efter at have udspioneret mormors hjem, bliver de da også enige om, at det er en bankokage, de skal bage. Og heldigvis er den så stor, at alle mormors bankovenner også kan få et stykke kage med.

05:55  

Ernest & Celestine (9)
Ernest & Celestine (9)

06:10  

Sarah og And (10)
Sarah og And (10)

06:20  

Bamselægen - Benet (1)
Bamselægen - Benet (1) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Solvej. Hendes Kængurubamse har slået sit ben, og kan næsten hverken hoppe eller gå. Sandra hjælper Kænguru og finder snart ud af, hvad der er galt.

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:45  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:55  

Op og Hop II (3)
Op og Hop II (3) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Kristian, der laver morgengymnastik.

07:05  

Simon
Simon

07:10  

Gurli Gris VII (47)
Gurli Gris VII (47) Tegnefilm med dansk tale

07:10  

Gurli Gris VII (45)
Gurli Gris VII (45) Tegnefilm med dansk tale

07:10  

Gurli Gris VII (43)
Gurli Gris VII (43) Tegnefilm med dansk tale

07:17  

Gurli Gris VII (48)
Gurli Gris VII (48) Tegnefilm med dansk tale

07:17  

Gurli Gris VII (46)
Gurli Gris VII (46) Tegnefilm med dansk tale

07:18  

Gurli Gris VII (44)
Gurli Gris VII (44) Tegnefilm med dansk tale

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Sprinter Galore II - Fødselsdag (2)
Sprinter Galore II - Fødselsdag (2) Magnus har fødselsdag og får både sang og kage og gaver - alt sammen noget, som Sprinter aldrig har prøvet. Sprinter er jaloux og kommer til at overtage fødselsdagen, så Magnus bliver ked af det, og pludselig er Magnus væk. Finder de ham igen? Og hvad er det for en stor gave, Thomas og Kathrine har til Magnus?

07:45  

Paddington
Paddington

07:55  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:10  

Vidundervovsen Vaffel: Vaffels første jul
Vidundervovsen Vaffel: Vaffels første jul

08:25  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

08:35  

Quizdyrene II (9) - Kamelen Abu
Quizdyrene II (9) - Kamelen Abu Dagens quizdyr er kamelen Abu. Han får chancen for at vinde en flot præmie, når Stefan quizzer ham i hans viden om dyrene på Nord- og Sydpolen. Abu er en gammel klog kamel med en meget stor viden om alt mellem himmel og jord. Han ved derfor også meget om andre dyr. Problemet er bare, at Abu er så glad for at fortælle Stefan om alt det han ved, at han tit glemmer hvad quizspørgsmålet var.

08:50  

Oda Omvendt (5)
Oda Omvendt (5) Mats har sjippetove med i børnehave - han elsker nemlig sport. Balder får Mats' to mødre til at indføre stilleleg, for det går virkelig ikke med de vilde fysiske projekter! Heldigvis har Mats hørt om Oda Omvendt fra sine venner - og sammen får Oda og Mats hans mødre op af sofaen. Men Balder har fået nok af skøre, fantasifulde forældre - og stjæler derfor de voksnes fantasi!

 
DR1

09:25  

En lille pause med Søren Ryge
En lille pause med Søren Ryge

09:35  

Naturens bedste bluffnumre (3:3)
Naturens bedste bluffnumre (3:3) Naturserie fra BBC fra 2015. (Natural Born Hustlers) For alle dyr er det vigtigste mål i livet at formere sig og opfostre den næste generation. Nogle dyr vil gøre alt fra brug af synsbedrag til at klæde sig ud som en hun for at sikre sig en partner foran konkurrenterne. Og når det kommer til at opfostre ungerne er der ingen grænser for snedigheden. Honninggøgen kommer om ved den besværlige yngelpleje ved at lægge deres æg i andre fugles reder, mens en særlig drosselarts unger afpresser deres egne forældre for at få mere med!

10:30  

AntikQuizzen
AntikQuizzen I AntikQuizzen dyster tre danskere på viden og priser på alt fra sjove eller sjældne loppefund til klassiske designmøbler og kostbare antikviteter. Aftenens tre antikentusiaster René, Sara og Susanne har hver taget en ting med, som indgår i konkurrencen. Og så bliver deltagerne sat på noget af en opgave, når de ud fra nogle få skår, skal gætte, hvilken antikvitet, der er gået i stykker. Aftenens vinder dyster om den samlede sejr i ugens finale. Vært: Louise Sloth Ekspert: Kasper Nielsen

10:30  

AntikQuizzen
AntikQuizzen I AntikQuizzen dyster tre danskere på viden og priser på alt fra sjove eller sjældne loppefund til klassiske designmøbler og kostbare antikviteter. Aftenens tre antikentusiaster Lars, Thilde og Nicolai har hver taget en ting med, som indgår i konkurrencen. Og så skal deltagerne gætte designeren på en særlig lampe - udelukkende ved at mærke på den. Aftenens vinder får lov at dyste om den samlede sejr i ugens finale. Vært: Louise Sloth Ekspert: Kasper Nielsen

11:00  

Antikkrejlerne med kendisser (141)
Antikkrejlerne med kendisser (141) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

09:15  

Tæt på bjørnene (1:2)
Tæt på bjørnene (1:2) Naturprogram fra BBC fra 2014. (The Great Bear Stakeout) Grizzlybjørnen er et af de mest imponerende rovdyr i verden. Den kan veje op til 780 kilo og løbe lige så hurtigt som en hest. Hver sommer samles i hundredvis af grizzlybjørne i Nordamerika for at parre sig, slås og fange laks i store mængder. Ved hjælp af det mest moderne teknologiske udstyr kommer vi helt tæt på disse imponerende dyr. De stærkeste bjørne kan uden problemer skaffe både mad og partnere, men for en ung hunbjørn med nyfødte unger kan kampen for føden være hård. For ud over at parre sig har alle bjørnene ét mål, nemlig at æde sig så fede som muligt, inden sneen kommer, og bjørnene går i dvale.

10:05  

Tæt på bjørnene (2:2)
Tæt på bjørnene (2:2) Naturprogram fra BBC fra 2014. (The Great Bear Stakeout) Grizzlybjørnen er et af de mest imponerende rovdyr i verden. Den kan veje op til 780 kilo og løbe lige så hurtigt som en hest. Hver sommer samles i hundredvis af grizzlybjørne i Nordamerika for at parre sig, slås og fange laks i store mængder. Ved hjælp af det mest moderne teknologiske udstyr kommer vi helt tæt på disse imponerende dyr. De stærkeste bjørne kan uden problemer skaffe både mad og partnere, men for en ung hunbjørn med nyfødte unger kan kampen for føden være hård. For ud over at parre sig har alle bjørnene ét mål, nemlig at æde sig så fede som muligt, inden sneen kommer, og bjørnene går i dvale.

10:55  

Guldkorn 1980'erne: 1988
Guldkorn 1980'erne: 1988 DRs arkiver er en guldgrube af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det, der prægede helt almindelige danskeres hverdag i 1980'erne? Vi har været en tur i arkiverne og har fundet nogle af alle de små, store, sjove, alvorlige og underfundige øjeblikke, der gled hen over skærmen i 1988.

11:15  

Landsbyen (3:44)
Landsbyen (3:44) Dansk serie fra 1991. Ingeborg vil gøre alt, hvad der står i hendes magt for at få Eva til at forlade Østerby igen, jo før jo bedre. Ejnar derimod forsøger at overtale Eva til at blive i byen og til at søge jobbet som ny uddeler i den lokale Brugs. Frank og Karen har brug for Ingeborgs hjælp - de får den ikke uden at yde præcis det, Ingeborg vil have til gengæld. Eva fortsætter sin kamp for at finde ud af, hvad der er sket med det barn, hun bortadopterede. Medvirkende: Eva: Chili Turèll. Ingeborg: Kirsten Rolffes. Aksel: Niels Skousen. Frank: Søren Østergaard. Astrid: Helene Egelund. Ejnar: Kai Løvring. Karen: Lene Falck. Ulrik: Stig Hoffmeyer. Desuden medvirker: Ann Katrine Madsen, Anne Werner Thomsen, Hans Henrik Clemensen, Baard Owe, Margrethe Koytu og Ann Katrine Madsen. Manuskript: Stig Thorsboe og Peter Thorsboe. Instruktion: Tom Hedegaard. Foto: Claus Loof. Musik: Bo Holten. Produktion: Nordisk Film Production A/S for TV2-øst, Nordisk Film & TV og DR TV. Sendt første gang1981

11:40  

Landsbyen (4:44)
Landsbyen (4:44) Dansk serie fra 1991. Eva har fået svar på, hvad der blev af det barn, hun bortadopterede som 16-årig. Hun er også blevet ansat som den nye uddeler i Brugsen i Østerby og kaster sig straks ud i arbejdet. Frank har stadig store problemer med at få overtagelsen af Ejnars maskinsnedkeri i orden. Ingeborg lægger planer for Astrids fremtidige liv - uden at have talt med Astrid. Medvirkende: Eva: Chili Turèll. Ingeborg: Kirsten Rolffes. Aksel: Niels Skousen. Frank: Søren Østergaard. Astrid: Helene Egelund. Ejnar: Kai Løvring. Karen: Lene Falck. Ulrik: Stig Hoffmeyer. Desuden medvirker: Ann Katrine Madsen. Manuskript: Stig Thorsboe og Peter Thorsboe. Instruktion: Tom Hedegaard. Foto: Claus Loof. Musik: Bo Holten. Produktion: Nordisk Film Production A/S for TV2-øst, Nordisk Film & TV og Danmarks Radio. Sendt første gang 1991

TVR

09:00  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:10  

Pyjamasheltene II (32)
Pyjamasheltene II (32)

09:25  

Hørmehunden
Hørmehunden

09:35  

Luk op Luk i - BANGE
Luk op Luk i - BANGE Kan det være uhyggeligt at drømme om bæltedyr? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være bange.

09:55  

Ramajetterne III (10)
Ramajetterne III (10) Der er dårlig stemning i Ramasjang Lufthavn. Sus har fået ansvaret for at lave en sikkerhedsvideo. Men Øvst, Finn Falk og Flummer er misundelige og nedlægger arbejdet. Pludselig tager videoproduktionen en uventet drejning.

10:05  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25)

10:05  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24)

10:11  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23)

10:15  

Bamselægen - Lungerne (10)
Bamselægen - Lungerne (10) Host! Theo og bamsen Theo 2 besøger i dag Bamselægen Sandra, fordi Theo 2 har ondt i brystet og hoster gult slim op. Den er helt gal, men så er det godt, at Sandra har et bamsoskop, som kan bruges til at undersøge slim. Professor Allan kommer også forbi, og han har en blæsebælg med. Hvad mon den skal bruges til? Portør Ole banker også på og er blevet rigtig syg. Mon Portør Ole fejler det samme som Theo 2, og kan Theo og Sandra mon hjælpe dem til at blive raske?

10:35  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (2)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (2) Bjørn, Nikoline og Jose beslutter sig for at stjæle Grundloven på Rigsarkivet, før skurkene får fat i den. Men skurkene har en plan for deres kup, så børnene har travlt. Imens forsøger Kristian at finde en vej ud af fængslet.

10:40  

John Dillermand (16)
John Dillermand (16) Livet er sjovere med venner! Og nogle gange vil man så gerne have en ven, at man både komme til at stjæle slik og fyre krudt af for at være sej, også selvom man godt ved det er dumt. Men heldigvis kan det også være sejt at stå ved sig selv og sin diller.

10:40  

John Dillermand (12)
John Dillermand (12) John får ved et uheld væltet postbuddet, som falder af cyklen, og så må John træde til og sikre at posten når frem. Det kan godt være meget vanskeligt med en gal hund lige i hælene, men så er det godt man har en diller man kan svinge sig i.

10:50  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Den Sure Mand i det store hus har taget målene fra fodboldbanen, og han laver dem om til havemøbler. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fodboldmålene tilbage.

11:15  

Hr. Skægs hotel - Bruden og den usynlige mand (4)
Hr. Skægs hotel - Bruden og den usynlige mand (4) Hr. Skæg venter på et brudepar, som skal holde bryllupsfest på Hr. Skægs Hotel. Det viser sig, at den svenske brud er blevet gift med en usynlig mand. Findes manden overhovedet, eller har bruden bare en god fantasi?

11:30  

Vilde venner III (5)
Vilde venner III (5) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Moses og Olivia, der har vagten i klubhuset. De skal lave et trygt hjem til tre hjemløse rotter, et fasanbur skal rengøres og friskes op og de skal hjælpe en forvirret strandskade på en parkeringsplads.

11:50  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal Team Tornado køre imod Fodboldnørderne. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned ad Striben, ud på specialbanen på et savværk og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne? www.dr.dk/rally

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

13:45  

Kender Du Typen? 2018 - Med bumser og Bond
Kender Du Typen? 2018 - Med bumser og Bond I aften besøger Kender Du Typen? en kendt dansker, som har været til casting som Bond Babe. Hun elsker at gå "larmende" klædt og har en hemmelig last, der vil overraske de fleste. Selv de hærdede livsstilseksperter Anne Glad og Flemming Møldrup tror ikke deres egne øjne, når de skal regne ud, hvem der bor i den tjekkede københavnerlejlighed. Vært: Mads Steffensen

14:30  

Fader Brown VIII (6:10)
Fader Brown VIII (6:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) Mrs. McCarthy har heldet med sig i kirkens bingospil, med lidt hjælp fra en spåmand.

14:30  

Fader Brown VIII (4:10)
Fader Brown VIII (4:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) Kembleford får besøg af et gøglertivoli, men festlighederne får en brat ende, da dr. Belmont falder død om for øjnene af de chokerede tilskuere. Fader Brown har mistanke om, at der er sket en forbrydelse, og begynder at efterforske sagen.

DR2

12:05  

Digtere, Divaer og Dogmebrødre (2:8)
Digtere, Divaer og Dogmebrødre (2:8) - Dansk Kultur i 100 år. (1918-1930) I de brølende tyvere er der fuld fart på livet og kunsten. Millioner af unge mænd har mistet livet i den første verdenskrig, og Europa ligger i ruiner. Blandt de overlevende er der en stemning af katastrofe og løsluppenhed. Det gælder om at leve - og lave kunst - som om hver dag er den sidste. Billedkunstnere som Harald Giersing og Vilhelm Lundstrøm skaber en helt ny måde at skildre verden på. Digteren Tom Kristensen og multikunstneren Storm P. hylder til gengæld storbyen. På byens mange forlystelsessteder kan man bl.a. opleve Liva Weel og Josephine Baker for fuld udblæsning. Festen ender dog i tømmermænd, og depression og krise melder sig. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen. Sendt første gang 9.01.01

12:45  

Punkens historie (2:4)
Punkens historie (2:4) Punkens historie - fra slut-60'erne til i dag. John Lydon fra Sex Pistols, Dave Vanian fra The Damned, Terry Chimes fra The Clash, Viv Albertine og Palmolive fra The Slits og mange andre fortæller om den britiske punkscene fra 1976 til 1978. Om mediernes rolle, om punkens betydning for kvindelige musikere, om Vivienne Westwood og Malcolm McClarens stildannende tøjbutik Sex og om Sex Pistols' skæbnesvangre USA-turne.

13:35  

Historiequizzen: Sct. Hans Hospital
Historiequizzen: Sct. Hans Hospital Historiequizzen med Adrian Hughes besøger Sct. Hans Hospital i Roskilde for at blive klogere på de skæve skæbner, der gennem årene har været indlagt på det psykiatriske hospital. Hvem fik opført en villa med 15 værelser og boede der med sine tjenestefolk? Tvang man patienterne til fire timers daglige salmestudier og hvad betød diagnosen reflexhysteri? Få svarene, når Hanne Fabricius og Kåre Johannessen dyster mod Cecilie Nielsen og Christian Donatzk.

13:35  

Shop amok (1:3) - De unge modebæster
Shop amok (1:3) - De unge modebæster Engang købte vi ting fordi vi havde brug for dem - køleskabe, biler og cowboybukser. I dag køber vi ting der giver os identitet og fortæller omverdenen hvem vi er. I dag er unge storforbrugere af tøj fra kendte modehuse, hvis logoer er synonym med rigdom og luksus. I dette program følger vi en ung mand, som elsker mærketøj. Han tilhører en gruppe unge forbrugere, der køber, bruger og videresælger det mest efterspurgte tøj.

14:05  

Shop amok (2:3) - De grønne klimakrigere
Shop amok (2:3) - De grønne klimakrigere Engang købte vi ting fordi vi havde brug for dem - køleskabe, biler og cowboybukser. I dag køber vi ting der giver os identitet og fortæller omverden hvem vi er. Engang gjorde vi grin med den miljøbevidste forbruger der bekymrede sig om drivhuseffekten. Men i dag er det den bæredygtige forbruger, som passer på kloden, der er i høj kurs.

14:35  

Verdens smukkeste togrejser
Verdens smukkeste togrejser Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra Pretoria til Durban ved Det Indiske Ocean. Tag med på en 800 kilometer lang afrikansk togsafari med Rovos Rail - verdens mest eksklusive tog. En luksusoplevelse tilbage i tiden til gamle britiske slagmarker og forhistoriske hulemalerier. På vejen møder vi de mennesker, der arbejder og lever ad denne særlige jernbane.

TVR

12:20  

MikroMakkerne - Guldsmeden
MikroMakkerne - Guldsmeden Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt i naturen. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på Guldsmeden, der både er en af de smukkeste flyvere og samtidig et grådigt rovdyr! De undersøger hvordan guldsmeden fanger dens bytte, og dyster selv I at blive den skarpeste insektjæger!

12:35  

Rosa fra Rouladegade (7)
Rosa fra Rouladegade (7) Rosa er altid klar til at bage. I dag får hun besøg af Ellen, der gerne vil overraske sin søde farmor med en ganske særlig kage. Forklædt som vinduespudsere sniger de sig hjem til farmors hus og kigger efter gode ting til kagen. Og de må selvfølgelig ikke blive opdaget, for så er det jo ikke en overraskelse.

12:50  

Superhelten Sprinter Galore (6)
Superhelten Sprinter Galore (6)

12:50  

Superhelten Sprinter Galore (3)
Superhelten Sprinter Galore (3)

12:58  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Dinosaurerna levede på planeten i 165 millioner år. Vi mennesker har kun været her i 300.000 år. Så selvom dinosaurerne er uddøde, har de levet på planeten meget længere, end vi har. Dette og meget mere fakta vil hjælpe dig hvis du ser med i DinoLaboratoriet.

13:00  

Monster Buster
Monster Buster Sonja er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster, der skræmmer hende ude på toilettet. Heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:20  

Ramasjang Mysteriet (5)
Ramasjang Mysteriet (5) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

13:45  

Onkel Rejes fede sommerferie (6)
Onkel Rejes fede sommerferie (6) Da Onkel Reje får en cykel i gave, kommer det frem, at han aldrig har lært at cykle. Men det kan Onkel Bum heldigvis hjælpe ham med og sammen tager de ud til den høje, stejle skihopbakke uden for byen. Inde hos naboerne Didrik og Skidrik, når planerne om at tilintetgøre Onkel Reje nye højder med hjælp fra Nordkorea. Men tingene udvikler sig ikke helt, som hverken Onkel Reje, Didrik eller Skidrik har forestillet sig.

14:00  

Motor Mille og Børnebanden (8)
Motor Mille og Børnebanden (8) Åh nej! Den sure mand har en opskrift på 'Kæledyr i karry', og nu har han stjålet en flok søde hundehvalpe, som han sætter i bur. Motor Mille og Børnebanden må være ekstra modige for at redde hundehvalpene, inden de ryger i gryden.

14:15  

Sprinter Galore III - Skolestart (2)
Sprinter Galore III - Skolestart (2) Magnus og Viola skal starte i skole. Sprinter er meget misundelig, så da Magnus glemmer sin skoletaske, ser Sprinter det som sin pligt og en passende undskyldning for at tage op og aflevere den og lige se lidt nærmere på, hvad det der skole er for noget.

14:30  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

14:55  

Gilbert Syltespire
Gilbert Syltespire

DR1

15:15  

Fader Brown VIII (7:10)
Fader Brown VIII (7:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) Sid vender tilbage til Kembleford for at bede sin gamle familie hjælpe med at redde hans nye.

15:15  

Fader Brown VIII (5:10)
Fader Brown VIII (5:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) Mestertyven Hercule Flambeau har fået en rival, der bliver ved med at stjæle værdifulde ting for næsen af ham. Flambeau opsøger fader Brown for at få hjælp - og afslører, at hans nye konkurrent faktisk er hans egen datter, som han ikke længere har forbindelse med. Brown ser en mulighed for at redde en sjæl og lover at hjælpe med at finde hende.

16:00  

Familien Löwander II (10:10)
Familien Löwander II (10:10) Svensk dramaserie fra 2018. (Vår tid är nu) Peter og Ester har ødelagt Helgas testamente, som ville give Nina kontrollen over DK. Nina giver dog ikke op så let. Nina og Calle forsones, men Calle plages af dårlig samvittighed. Skal han afsløre, at han har været utro? Angelo kommer under mistanke for mord. Britt har en god og en dårlig nyhed til Maggan, mens Gustaf må træffe en svær beslutning - skal han fortælle om sit misbrug og sin homoseksualitet?

17:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

DR2

15:20  

Verdens smukkeste togrejser
Verdens smukkeste togrejser Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra stationsbyen Creel til Stillehavskysten ved Los Mochis. Denne gang drager vi ud på en magisk togrejse gennem Chihuahuaregionens kobberkløfter med det specielle tog 'El Chepe'. En tur, der går over 37 broer, bevæger sige gennem 86 tunneler og byder på nogle af Mexicos mest utrolige landskaber. På vejen møder vi de mennesker, der arbejder og lever ad denne særlige jernbane.

16:05  

Historiequizzen: Vilhelm Lauritzen-terminalen
Historiequizzen: Vilhelm Lauritzen-terminalen Adrian Hughes er ved roret, når Historiequizzen besøger Vilhelm Lauritzen-terminalen. Deltagerne skal quizze om smukke stewardesser, vanvittige vovehalse og finurlige forbud. Blev passagererne vejet i fuld offentlighed i 1930'erne og hvorfor fik SAS en bøde på 20.000 dollars i 1950'erne? Gæt selv med, når Cecilie Nielsen og Kåre Johannessen dyster mod Trine Halle og Christian Donatzky.

16:35  

Historiequizzen: Folketinget
Historiequizzen: Folketinget Historiequizzen besøger det danske demokratis højborg, Folketinget, hvor der bliver quizzet om fruentimmere, friser og filibustertaler. Deltagerne skal dybt ned i de mørke gange under Christiansborg - og så bliver de udfordret af en hemmelig gæst! Cecilie Nielsen og Christian Donatzky dyster mod Hanne Fabricius og Jakob Danneskiold-Samsøe.

17:05  

Niels Bohrs hemmelighed: Hvem sagde nej? (1:5)
Niels Bohrs hemmelighed: Hvem sagde nej? (1:5) Hvorfor fik Danmark aldrig atomkraft? Det har altid undret de to historikere Bjørn og Peter. Lige efter anden verdenskrig gik både Sverige og Norge i gang med deres atomprogrammer, men i Danmark skete der ingenting. Og vi havde endda en af de største stjerner på atomforskningen; nobelpristageren Niels Bohr. Nu sætter Bjørn og Peter gang i undersøgelsen om, hvorfor Danmarks største videnskabsmand ikke fik Danmark ind i atomalderen.

17:35  

Niels Bohrs hemmelighed: Den russiske trussel (2:5)
Niels Bohrs hemmelighed: Den russiske trussel (2:5) Danmark nølede, når det kom til atomenergi efter anden verdenskrig, og kilder fortæller, det var et spørgsmål om "personlighed sikkerhed" for Niels Bohr. I andet afsnit vil historikerne Bjørn og Peter finde ud af, hvem der var efter Niels Bohr. Et hemmeligt dokument hævder, at russerne planlagde at kidnappe den danske stjerneforsker. Var det mon derfor, han ikke turde sætte gang i atomforskningen? Detektivjagten fører Bjørn og Peter ind i efterkrigstidens koldkrigspolitik, hvor en videnskabsmand som Bohr ikke kunne føle sig sikker. Men måske var russerne slet ikke Bohrs største hovedpine.

TVR

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Hey Duggee (39)
Hey Duggee (39)

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Simon III
Simon III

15:53  

Simon III
Simon III

16:00  

Remy og Boo
Remy og Boo

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

16:30  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:40  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder en lille lodden fyr + Vovserne redder en vild vandrer

17:01  

Krible Krable disko
Krible Krable disko

17:05  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang Vi roder og hamrer. Vi larmer og griner. Kom udenfor og ha' det sjovt med os i Hej Ramasjang. Silja og Rosa kribler og krabler ude ved laden i dag.

17:06  

MikroMakkerne - Ådseljagt
MikroMakkerne - Ådseljagt MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag går Selma og Milton på ådseljagt. Et ådsel er et dødt dyr, som mange små dyr lægger æg i og spiser af. Sammen med NaturMikkel besøger de et rådnebur, som lugter fælt men er spændende at se.

17:20  

Vilde vidunderlige dyr: Skovmyrerne fanger en skarnbasse
Vilde vidunderlige dyr: Skovmyrerne fanger en skarnbasse En stor skarnbasse er på vej direkte mod en myretue. Myrerne alarmerer hinanden og går til angreb. For en skarnbasse kan nemlig blive til lækker myremad, hvis myrerne altså kan vinde over det store insekt.

17:25  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang

17:30  

MikroMakkerne - Ved stranden
MikroMakkerne - Ved stranden MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag finder Selma og Milton sjove smådyr ved stranden. Og så steger de små rejer over bål og spiser dem sammen med NaturMikkel.

17:40  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang

17:45  

Kriblekrable Safari på stranden
Kriblekrable Safari på stranden Børnene har sat en krabbefælde i havet. Dagen efter tømmer de den på stranden og ser, at det ikke kun er krabber, der er blevet lokket i fælden.

17:55  

MikroMakkerne - Rejen
MikroMakkerne - Rejen Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt ved havet. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på de mange rejer, som lever langs Danmarks kyster. De får et spændende kig på livet under havets overflade og undersøger rejernes smarte måder at gemme sig på! Og så kaster de sig selv i forklædning som en pungreje og skal dyste om at samle flest æg på maven!

DR1

18:00  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i de seneste 24 timer zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Søren Vesters Have - Skab stemning i drivhuset
Søren Vesters Have - Skab stemning i drivhuset I jagten på gode tips og tricks til at skabe stemning i drivhuset lander Søren hos Stig og Greg, der har skabt et helt særligt univers i Paradehuset ved Gisselfeld Kloster. Det får ham til at tage hjem til Thise og shine sit eget drivhus op, og der skal nye møbler til.

20:30  

Kender Du Typen? 2021 - Med stalker og rysteribs
Kender Du Typen? 2021 - Med stalker og rysteribs "Kender Du Typen?" besøger denne gang et sommerhus i Tisvildeleje, som i 45 år har dannet rammen om ferielivet for dagens hovedperson og hans familie. Her skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup se en have fyldt med ribs og en terrasse fyldt med rejseminder. Og så skal de regne ud, hvem der tidligere har haft en stalker tæt inde på livet. Vært: Anna Lin

DR2

18:05  

Historiequizzen: Børsen
Historiequizzen: Børsen Der skal quizzes om kriser, konjunkturer og finanskonger, når Adrian Hughes tager ugens deltagere med til Børsen i København. Her skal de bl.a. svare på, om den engelske dampskibsboble mon skabte en finanskrise i 1857, og om Tietgen var skeptisk over for telefoner. Deltagerne er Hanne Fabricius, Kåre Johannessen, Trine Halle og Christian Donatzky.

18:35  

Historiequizzen: Arbejdermuseet
Historiequizzen: Arbejdermuseet Der går "rød front" i den, når Adrian Hughes og Historiequizzen i aften sender fra Arbejdermuseet i København. Ved du, hvad Stauning fik i fødselsdagsgave af folket, og hvilket øgenavn Stjernepilsneren engang havde? Få svaret når Cecilie Nielsen, Kåre Johannessen, Hanne Fabricius og Christian Donatzky dyster under de smældende faner.

19:05  

Christian 10. og de forsvundne fattigbreve (4)
Christian 10. og de forsvundne fattigbreve (4) I et baghus i Oehlenschlægersgade er Katrine bange. Året er 1900, snart skal hun føde igen, og hun har måttet pantsætte sengetøjet for at få mad til sine tre børn. Hvordan skal hun holde den lille ny varm i vinterkulden? Camilla af Rosenborg dykker ned i datidens Vesterbro for at finde ud af, hvad der skete med familien og deres efterkommere? Camilla af Rosenborg har gjort et helt særligt fund. Hjertegribende fattigbreve skrevet til hendes oldefar Christian 10. Kan hun finde brevskrivernes efterkommere og hvordan er det gået med slægten?

19:35  

Christian 10. og de forsvundne fattigbreve (5)
Christian 10. og de forsvundne fattigbreve (5) Året er 1900, og det er otte dage, siden Nielsignes barn blev begravet. Ægtemanden Johannes har været forsvundet i et halvt år, og hun ved snart ikke, hvordan hun skal brødføde de to børn, der stadig er i live. Camilla af Rosenborg dykker ned i Nielsignes historie, for at se, om Johannes nogensinde kom tilbage? Og har slægten overlevet til i dag? Camilla af Rosenborg har gjort et helt særligt fund. Hjertegribende fattigbreve skrevet til hendes oldefar Christian 10. Kan hun finde brevskrivernes efterkommere og hvordan er det gået med slægten?

20:05  

Vilde ekspeditioner til det ukendte II (6:6)
Vilde ekspeditioner til det ukendte II (6:6) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Expedition with Steve Backshall) Steve rejser med sine eksperthold til nogle af de fjerneste afkroge af verden for at udforske dyrebare og ukendte naturområder. I Saudi-Arabien følger han i fodsporene på Dedan-kongeriget, der eksisterede for 2500 år siden. I Gabon prøver han at finde en gruppe gorillaer, som har lært at stole på mennesker. I Mexicos Cortezhav dykker han med truede djævlerokker. Og i Kamtjatka opdager han brune bjørne, der holder festmiddag.

TVR

18:06  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang

18:10  

Zorro (3)
Zorro (3) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:43  

John Dillermand (20)
John Dillermand (20) John og Oldemor skal på ferie i deres campingvogn, men på vejen får de smadret en jernbanebom, og campingvognen med Oldemor indeni, laver et forsvindingsnummer. John må redde dagen med sin diller-lasso, og John og Oldemor finder ud af, at det faktisk er meget rarere at være derhjemme.

18:44  

John Dillermand (19)
John Dillermand (19) John vil være cirkusartist, men dilleren kaprer forestillingen, og der er ikke noget ved at være en ægte cirkusartist, hvis man bare stjæler alle de andre artisters numre. Så John må finde på sit eget spektakulære cirkusnummer - med dilleren.

18:50  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

19:00  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Theodore til pyjamasfest

19:15  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:35  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

20:05  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Horisont
Horisont Horisont bringer hver uge reportager fra en verden under forandring. DRs korrespondenter og journalister møder dem, der har noget på spil - ofte i fascinerende og fremmede miljøer.

21:25  

Horisont: Amazon vs. Arbejderne
Horisont: Amazon vs. Arbejderne Amazon-milliardæren Jeff Bezos vil kolonisere månen for at redde verden. Men samtidig er han i åben kamp med Amazons ansatte, der vil danne fagforening for at få løn, de kan leve af og sikrere arbejdspladser.

21:50  

Wallander: Arven
Wallander: Arven Svensk krimi fra 2010. (Wallander - Arvet) Et cidermosteri holder forretningsmiddag for at lancere sine nye produkter, men festlighederne får en brat ende, da direktøren findes myrdet. Er mordet en konkurrents forsøg på at ødelægge virksomhedens omdømme? Eller ligger der mere personlige motiver bag? Kurt Wallander går på jagt efter svaret. Kurt Wallander: Krister Henriksson. Katarina Ahlsell: Lena Endre. Pontus: Sverrir Gudnason. Instruktion: Mikael Marcimain.

23:25  

Gift ved første blik USA V (2:19)
Gift ved første blik USA V (2:19) Kærlighedseksperiment fra 2017. Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik'. Eksperterne har fundet frem til tre par, som nu har 15 dage til at forberede brylluppet. Så pludselig skal det gå stærkt med at købe ringe og brudetøj og ikke mindst afholde polterabend.

DR2

21:00  

Tiny Tim - konge for en dag
Tiny Tim - konge for en dag Svensk dokumentar fra 2020. (What's Eating Tiny Tim) Freak eller geni? Herbert Butros Khaury var kendt som Tiny Tim. En enestående, farverig entertainer, der med sin ukulele og falsetstemme listede sig ind i alles hjerter. Her dykker vi ned den excentriske kunstners liv - fra den problematiske opvækst i New York til tiden som Hollywood-stjerne og hans senere deroute. En historie om en af de mest banebrydende originaler i 1960'erne.

22:20  

På skuldrene af H. C. Ørsted - Kan mennesket skabe som en Gud?
På skuldrene af H. C. Ørsted - Kan mennesket skabe som en Gud? For 15 år siden opdagede to russiske fysikere et nyt vidunder-materiale. Et stof der er 200 gange stærkere end stål, hårdt som diamant, og stadig kan bøjes. Det er blevet begyndelsen på en ny æra, hvor mennesket selv kan designe sine materialer helt ned i mindste skala. Hermed brydes de regler, der ellers altid har været i den virkelig verden.

23:00  

Philips vej til terror (2:3)
Philips vej til terror (2:3) Norsk dokumentarserie fra 2021. (Brennpunkt: Philips vei til terror) Philip Manshaus er tiltrukket af vidt forskellige miljøer. Flere af dem omkring ham begynder at blive bekymret over hans ekstreme politiske holdninger.

23:40  

Det forbudte USA: De superrige rappere
Det forbudte USA: De superrige rappere BBC-dokumentarserie fra 2021. (Louis Theroux: Forbidden America) Våben, dyre biler og en dekadent livsstil. Rap-industrien er en millionforretning i Florida. Her har kunstnerne længe brugt deres ofte voldelige og kaotiske liv som inspiration til at skabe og promovere deres musik. Men nogle af de største kunstnere anklages for at deltage i ulovlig bandeaktivitet. Her udforsker Louis Theroux en af USA's mest kreative og kontroversielle musikscener.

23:40  

Krypto - Velkommen til 2040
Krypto - Velkommen til 2040 Hvis man skal tro Bitcoinpiraten, så kommer den virtuelle verden i fremtiden til at betyde mere end den analoge. Et dansk spilfirma kan bakke op om den påstand. Indtil videre har de solgt virtuelt land i deres computerspil for 1,2 milliarder kroner - og spillet er slet ikke udkommet endnu.

TVR
DR1

00:15  

Taggart: Marionetter
Taggart: Marionetter Skotsk krimiserie fra 2004. (Taggart: Puppet on a String) Lægen Mellor overlever lige akkurat et mordforsøg. Han beskylder sin kollega og rival Thomas Finn for at stå bag, men Finn har et skudsikkert alibi. Taggartholdet kaster sig over sagen, der udvikler sig særdeles dramatisk. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Morag Fullarton.

01:25  

Nak & Æd - et rådyr i Store Vildmose (2:10)
Nak & Æd - et rådyr i Store Vildmose (2:10) Sæson 8 (2017). Vinteren er kommet. Kulden bider i kinderne, og vinden fejer henover det nordjyske landskab. De to kammerater er taget til Store Vildmose for at få kød til gryden. De vil have et rådyr! Og Jørgen vil undersøge, om Nikolaj har lært noget siden sidst, de var af sted efter samme dyr. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

02:15  

Hammerslag 2018 (8)
Hammerslag 2018 (8) I aften tager Hammerslag et kig på priserne i det midtjyske industrimekka; Brande. Vi starter på syvende etage i en nyopført ejendom, der blandt andet er bygget for at lokke pendlerne til. Ikke kun for at arbejde, men også for at bo i byen. Derefter tager vi mod mere landlige omgivelse og gætter prisen på en flot ejendom i Nebel. Tilbage i Brande skal vi se på et af byens mest attraktive villakvarterer, hvor en ny arkitekttegnet ejendom venter mæglerne. Vært: Christian Degn

03:00  

Kender Du Typen? 2018
Kender Du Typen? 2018 Hvem er det, som har en dobbeltseng, der kun er 120 centimeter bred, og som bliver liggende under dynen, indtil hendes mand har serveret juice og kaffe? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud, når "Kender Du Typen?" besøger Køge. Vært: Mads Steffensen

03:50  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

DR2

00:10  

Ugens rapport: Lige på og hårdt (1:2)
Ugens rapport: Lige på og hårdt (1:2) Dansk dokumentar fra 2013 Det berygtede ugeblad Ugens Rapport blev 70'ernes største succes i medieverdenen, med en blanding af drabelige historier fra den store verden og nøgne damer. Vi skildrer tiden fra 1971 til 81, hvor Kurt Thyboe var chefredaktør for en række gale mænd, der skabte et blad, der på et tidspunkt solgte 230.000 eksemplarer om ugen og flød på alle Danmarks kakkelborde. Mød blandt andre Freddy Wulff, Bjarne Castella, MEP, Bastian og Kurt Thyboe på denne tidsrejse - tilbage til den forjættede tid . Tilrettelæggelse: Georg Larsen. Sendt første gang 29.01.2013

00:50  

Ugens rapport: Lige på og hårdt (2:2)
Ugens rapport: Lige på og hårdt (2:2) Dansk dokumentar fra 2013 Det berygtede ugeblad Ugens Rapport blev 70'ernes største succes i medieverdenen, med en blanding af drabelige historier fra den store verden og nøgne damer. Vi skildrer tiden fra 1971 til 81, hvor Kurt Thyboe var chefredaktør for en række gale mænd, der skabte et blad, der på et tidspunkt solgte 230.000 eksemplarer om ugen og flød på alle Danmarks kakkelborde. Mød blandt andre Freddy Wulff, Bjarne Castella, MEP, Bastian og Kurt Thyboe på denne tidsrejse - tilbage til den forjættede tid . Tilrettelæggelse: Georg Larsen. Sendt første gang 05.02.2013

01:30  

Signe Molde på udebane - hos omskæringstilhængerne
Signe Molde på udebane - hos omskæringstilhængerne Signe træder på den ømmeste politiske tå: nemlig omskæring af drenge. Hvorfor vil politikerne ikke tale om det? Og kan jøder og muslimer godt forstå, at nogle griner af, at de kalder det en ældgammel tradition af skære i raske drengebørn? I denne programserie møder Signe Molde en række mennesker med stærke holdninger eller en markant livsstil for at undersøge, hvad de kan grine af sammen... og hvad de ikke kan.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, EBELTOFT.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0524132000